Idag på 7Energy

Träffa andra människor, få svar för dina frågor. Lär dig och lär andra

Vi är inte dem som står och tittar på. Fastigheter står för närmare en tredjedel av den totala energianvändningen i Sverige och en sjättedel av koldioxidutsläppen. För att kunna möta det behovet av kompetens och medvetenhet i samhället som krävs för att åstadkomma en sådan förändring har vi tydliga mål: Stötta vårt arbete i samhället

Skolor

Samtliga skolor upp till gymnasienivå i Västsverige, södra Sverige och Stockholm ska utbildas inom förnybar energi, miljö och hållbarhet senast 2022.

Branschen

80% av solcellsbranschen ska utbildas inom 7Energys Power metodik för framgångsrik försäljning, kundnytta, projektledning och installation med fokus på kvalitet och säkerhet.

Samhället

Myter om solceller, förnybar energi, miljö och hållbarhet ska aktivt besvaras och kommuniceras i våra kanaler och nätverk.

Vårt fokus

7Energy arbetar med fokus på Västsverige, Skåne och Stockholm samt internationella nyckelkunder. Genom att sprida kunskap, tjänster och produkter inom förnybar energi till villor och fastigheter minskar vi våra kunders energianvändning och miljöpåverkan.

Vad säger de om oss?

"Behjälplig i min installation och varit tillgänglig varje gång jag har haft tankar eller funderingar. Hög servicekänsla."

Kadri Haziraj

villaägare


"Utmärkt servicekänsla och ser alltid styrkan och möjligheter i varje utmaning."

Jenny Andersson

Innovatum