De mest kraftfulla tillgångar ett företag kan ha, är de som minskar förlust

7Energys produkter har alltid utformats för hur vi arbetar och hur vi lever. Idag hjälper de fastighetsutvecklare att arbeta enklare och mer produktivt, minska förluster och öka fastighetsvärdet. Och alla produkter är utformade för att fungera tillsammans. Våra lösningar får dig att tänka nytt kring företagets framtid. .

Produkter, fastigheter och infrastrukturer

Teknik som låter fastigheten värderas på sitt sätt.

Dagens svenskaffärsvärld är mer fastighetsorienterad än någonsin. Därför skapar vi produkter som skaffar och ökar värde till fastigheter. Med hjälp av de mest intuitiva, säkra och kraftfulla produkterna kan din fastighet ökas i värdet, sälja eller hyra ut snabbare, och stå som en framtidssymbol

Kom igång

Ge varje projekt möjlighet att bli ännu bättre med ett hållbarhets programm.

När projekten har tillgång till nya verktyg och teknik de blir innovativa och nytt. Det är därför allt fler företag går över till att använda 7Energy hållbara produkt. Tack vare en ny modell för support och driftsättning av 7Energys produkter integrerad eller anpassade till fastighets och infrastrukturer, en ny framtid utvecklar sig. Hela upplevelsen är enkel, flexibel och intuitiv – precis vad du förväntar dig av 7Energy.

Vad säger de om oss?

"Behjälplig i min installation och varit tillgänglig varje gång jag har haft tankar eller funderingar. Hög servicekänsla."

Kadri Haziraj

villaägare


"Utmärkt servicekänsla och ser alltid styrkan och möjligheter i varje utmaning."

Jenny Andersson

Innovatum