Fronius växelriktare

Österrikisk kvalitet

Fronius växelriktare för solceller

Fronius är ett österrikiskt företag som har tillverkat elsvetsar, TIG-svetsar och batteriladdare i årtionden. Växelriktarna håller hög kvalitet och är mycket lätta att installera tack vare det smarta väggfästet med inbyggd DC-brytare som också låser fast växelriktaren i väggfästet. Växelriktarna är också framtidssäkra då de har inbyggd datalogger med GPIO-anslutningar för att kunna trigga laster vid olika effekter eller dynamisk effektreglering. Driftövervakning via webb och app är antingen gratis med vissa begränsningar eller fullt ut mot en liten abonnemangsavgift, ett så kallat premiumkonto. Kvalitet, flexibilitet, framtidssäkrat och dessutom till ett bra pris, kan det bli bättre?

Fronius utveckling av produkter är lösningsbaserad, Fronius tittar inte bara på växelriktaren utan hela solcellssystemet och att alla komponenter skall samverka för att prestera maximalt. Tack vare Fronius stora bredd på växelriktare kan Fronius leverera växelriktarlösningar till alla system. Samtliga växelriktare från Fronius kan anslutas i kaskad för att nå riktigt stora effekter för större solcellsprojekt.

Fronius symo

Heltäckande serie växelrikare

Fronius Symo är en heltäckande serie av växelriktare från Fronius som klarar allt ifrån ett litet solcellssystem på ett fritidshus till stora kommersiella system. Senaste teknologin levereras från en av världens största tillverkare i Österrike.

Solar.Web

Full kontroll över ditt system

I de flesta Fronius inverters som levereras medföljer WiFi modulen som möjliggör fjärrövervakning. Var du än befinner dig kan du snabbt få fram aktuell status och prestanda av ert solcellssystem.

Fronius Symo Hybrid

Växelriktaren för batterilagring

Fronius Symo Hybrid är växelriktaren för 24 timmars solinstrålning, den ger hushållet omedelbar effekt från solcellerna när produktion görs samtidigt som förbrukning. I de fall det är överskott laddas ett batteri och när batteriet är laddat sker

FRONIUS - EN TILLVERKARE MED ERFARENHET

Fronius började sin utveckling av växelriktare redan 1992 och släppte sin första växelriktare 1995 efter att solcellsindustrin började bli större och mer kommersiell. Vid tidpunkten var Fronius en av världens största tillverkare av svetsutrustning och utökade därmed sina verksamhetsområden. Fronius som företag grundades redan 1945 och är familjeägt. Idag är Fronius en av de världsledande tillverkarna av växelriktare med fokus på teknologi och funktion. I början av 2000-talet så lanserade Fronius sina elektroniska plug-in moduler som möjliggör uppdatering av redan befintliga växelriktare för att möta framtidens utveckling och framtida krav. Just den anpassningsmöjligheten gör ägandet av en Fronius växelriktare trygg beroende på utveckling av solcellsindustrin.

FRONIUS GARANTIER

Fronius erbjuder generösa garantier med ett stabilt familjeägt företag som står bakom garantierna. Det är tryggt att äga en Fronius växelriktare eller en Fronius produkt för den delen, produkterna är utvecklade utifrån erfarenhet, kunskap med största tänkbara kvalitet i produktionen.

Som standard erbjuder Fronius två års garanti på alla sina produkter som levereras till Sverige. Ifall man registrerar sin produkt eller växelriktare hos Fronius så erbjuds två utökade garantipaket kostnadsfritt.