Trina Solar VerteX S

Högeffektiva kvalitetstestade solceller

Trina Solar

Trina Solar, är en av världens största tillverkare av solceller och står i framkant med nya lösningar och hållbarhet. Med Trina Solars Black serie erbjuder vi den perfekta lösningen i pris, kvalitet och effektivitet. Premiumpanel som har en helsvart estetisk design med hög effektivitet och produktion även under molniga dagar. Det är ett bra alternativ när du vill matcha med en snygg design och prestanda till ett överkomligt pris. Black - Vårt mest prisvärda paket.

Specifikationer:

· 120 monokristallina solceller

· Toppeffekt: 395W

· 20,5 % maximal verkningsgrad

· Konstruerad för 6000 Pa snötryck och 4000 Pa vindlast

· Strålande prestanda vid mulet väder och låga ljusförhållanden

· 25 års effektgaranti och 15 års produktgaranti

· Vacker och utmärkande smart design

· Låga effektförluster tack vare ny cellteknologi

· Genomgår över 30 kvalitetstester i fabriken

Solpanelerna har 120 högeffektiva celler med en tolerans på 0 - 5W. Det 3,2 mm lågreflekterande glaset tar upp solens strålar och när du kopplar en ledning mellan cellens fram och baksida bildas likström. Testade och granskade för nordiska klimat! Trina Solar utför löpande kvalitetstester och deras paneler visar en väldigt bra prestanda.

Företaget har många års erfarenhet inom utveckling, produktion och distribution av solpaneler. Trina Solar rankas dessutom högst på den oberoende kontrollorganisationen Solar Scorecard, som är ett protokoll där olika tillverkare jämförs på åtta punkter utifrån kriterier för hållbarhet och social rättvisa.

Hur väljer vi solpaneler?

7Energy väljer paneler baserat på följande faktorer:

· Estetik

· Ekonomisk hållbarhet

· Ekologiskt hållbarhet

· Social hållbarhet

· Pris

· Kvalitet

Vår modell och filosofi är 30 års underhållsfritt ägande med garantier som matchar livslängden. För att åstadkomma så kvalitativa lösningar ställer vi dessutom höga krav på tillverkarnas yrkesskicklighet och historik i branschen.