LG Premium

Enastående hållbarhet

LG står för Premium, högkvalitativa och prestanda solceller.

LG Electronics är ett starkt och globalt välkänt varumärke som vuxit sig ekonomiskt starkt inom elektronikbranschen under de senaste 50 åren. LG Electronics har jobbat med många lokala dotterbolag i årtionden. Även om det är dotterbolaget LG Solar som står för deras solcellsprodukter i Sverige är det LG Electronics som ansvarar för garantin på dina solcellspaneler, därför kan du alltid känna dig trygg med att skaffa solpaneler från LG.

LG är ett välkänt varumärke som man alltid kan lita på. De testar sina produkter med dubbelt så mycket intensitet som anges i IEC-standarden. Denna kvalitet värderas högt av installatörer över hela världen. Det är även en av anledningarna till att LG Solar har tilldelats kvalitetsstämpeln “Top Brand VP” fyra år i rad.

läs mer  

LG NEON 2

· Förbättrad garanti på prestanda

· Årliga effektminskningen har förbättrats till -0,5%

· Högre effektivitet jämfört med tidigare modeller

· Hög effektivitet även vid trånga utrymmen

· Mer estetiskt tilltalande genom tunnare trådar

· Förlängd produktgaranti från 15 till 25 år

· Uppdaterad ramdesign som tål vikt upp mot 6000Pa

· Förbättrad temperaturkoefficient som ger bättre resultat

LG behöver knappast en närmare presentation som företag med tanke på att de allra flesta redan har LGs elektronikprdukter i sitt hem i någon form. Många känner däremot inte till att LG även är en stor tillverkare av framförallt monokristallina solceller med mycket hög teknisk nivå och verkningsgrad. Företaget har sin produktion av solceller i Korea precis som övrig elektronik och är mycket framstående i sin utveckling av produkter.

Trefaldigt prisbelönta vinnare av "Intersolar AWARD" vilket är ett prestigefullt pris där LG segrat tack vare sin långt gångna utveckling inom toppeffekt per modularea och därmed verkningsgrad eller effektivitet. I skrivande finns teknologi som ger 365Wp per modul vilket är revolutionerande jämfört med andra tillverkare.

Med LGs mycket långa arv av tillverkning av elektronik kan produkterna hålla en extremt hög produktionskvalitet och kvalitetskontroll av solceller och solcellsmoduler. LG var först i världen med ett eget officiellt godkänd testlabb i sin egen fabrik vilket medförde att de snabbare kunde utveckla produkter mot branschstandarder och därmed få ut den funktion och verkningsgrad de ville ur sina solceller.

Vi är stolta över att kunna leverera en sådan högteknologisk produkt i absoluta toppklass. För den som vill ha det bästa och ingenting annat är detta panelen som i särklass står högst i all oberoende ranking.