Solceller

Våra solceller tillåter dig leva ett enklare liv. Slipp dina elräkningar, öka ditt fastighetsvärde, förbättra husets utseende.

Solceller

lönsamhet i solel

Solceller är ett bra sätt att ta vara på den energin och omvandla den till förnybar el. Här lär du dig allt du behöver veta om hur solceller fungerar, hur du sparar pengar på dem, hur de påverkar miljön och hur du enkelt skaffar ditt solcellssystem.

Som fastighetsägare är det viktigt att ha koll på sin energiförbrukning. Har du din eldata i skick kan du enklare matcha din energiförbrukning med potentiell produktion och göra en framtidssäker investering. Vi rekommenderar att åtminstone läsa om ett solcellsprojekt, så man får förståelse för hur det funkar och hur ekonomin ser ut!

Det spelar ingen roll var du hittar informationen. Något vi lärt oss under tiden med vår erfarenhet är att solceller väcker intresse! Frågor vi får om solceller spänner från teknik, till miljö — till världspolitik. Vi tänkte att kanske fler är intresserade av de frågor vi får och vad vi brukar svara? (Obs, om du söker svar på de vanligaste frågorna inför ett solcellsköp så föreslår vi att även kika här.) Håll till godo!

Ring och fråga oss. Vi svarar gärna på dina frågor.

Black

Balans mellan pris och kvalitet

Tysk kvalitet till överkomligt pris

Vår premium

Class

Blue

Kostnadseffektivt

Vill du veta mer?

Vad säger de om oss?

"Behjälplig i min installation och varit tillgänglig varje gång jag har haft tankar eller funderingar. Hög servicekänsla."

Kadri Haziraj

villaägare


"Utmärkt servicekänsla och ser alltid styrkan och möjligheter i varje utmaning."

Jenny Andersson

Innovatum