AXITEC World Black

Högeffektiva kvalitetstestade solceller

Axitec Solceller

AXITEC, är ett tysk varumärke med en internationell profil. Företaget bjuder den "perfekta" lösningen mellan pris, kvalitet och effektivitet. I åratal har AXITEC varit ett av de kvalitativt ledande internationella varumärkena för solpaneler och energilagring. Premiumpanelen Axitec World Black har en helsvart estetisk design med bra kapacitet och effektivitet. Det är ett bra alternativ när du vill ha en prisvärd anläggning men samtidigt matcha med en snygg design med hög effekt.

Tysk kvalitet till ett överkomligt pris

Specifikationer:

· 60 monokristallina solceller

· Svart aluminiumram

· Hög kvalitet

· Anpassad för snö och vind

· 25 års effektgaranti

· Tål 5400 Pa

· Strålande prestanda vid mulet väder, både på förmiddagar och kvällar

· Maximal verkningsgrad: 18,4%

· Utgångseffekt: 300W

· Positiv Effekttolerans: 0/+5W

Solpanelerna har 60 högeffektiva celler med en tolerans på 0 - 6,49W. Det 3,2 mm lågreflekterande glaset tar upp solens strålar och när du kopplar en ledning mellan cellens fram och baksida bildas likström. Testade och granskade för nordiska klimat! Axitec utför kvalitetstester hela tiden och deras paneler visar en väldigt bra prestanda.

Tysk kvalitet till överkomligt pris

Företaget har många års erfarenhet inom utveckling, produktion och distribution av solpaneler. AXITEC garanterar kvalitet på sina solceller. Med 15 års produktgaranti och 85% linjär effektgaranti på 25 år, får kunden alltid ett mervärde av kvalitet och prestanda.

Vad säger de om oss?

"Behjälplig i min installation och varit tillgänglig varje gång jag har haft tankar eller funderingar. Hög servicekänsla."

Kadri Haziraj

villaägare


"Utmärkt servicekänsla och ser alltid styrkan och möjligheter i varje utmaning."

Jenny Andersson

Innovatum